T: 06-53179885 E: info@rinussecurity.com


ONZE DIENSTEN


Horecabeveiliging

Als horecaondernemer streeft u een goede sfeer en een warme uitstraling na binnen uw horecagelegenheid. Vervelend en agressief gedrag horen daar niet bij. De ervaren horecaportiers van Rinus Security zorgen ervoor dat uw gasten en personeel zich welkom en veilig voelen. Wij zijn ons ervan bewust dat onze beveiligers niet alleen horecaportiers zijn, maar ook het visitekaartje van uw bedrijf, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Daarom onderscheiden zij zich door een representatief voorkomen en beschikken zij allemaal over goede verbale capaciteiten.

Evenementenbeveiliging

Ieder evenement is anders en vraagt om een andere aanpak. Daarom stemmen wij onze beveiligingsdiensten af op uw specifieke wensen en behoeften. Wij maken een plan van aanpak die past bij de aard van het evenement. Onze gediplomeerde en ervaren evenementenbeveiligers zijn representatief en gastvrij en zorgen dat uw evenement succesvol en ordelijk verloopt. Ook zijn ze op elkaar ingespeeld en werken zij samen als een hecht team.

Objectbeveiliging

Criminelen worden steeds brutaler. Zelfs op klaarlichte dag kan uw bedrijf slachtoffer worden van een inbraak. Rinus Security zorgt ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen diefstal, fraude en vernieling. Objectbeveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, mobiele surveillance, receptiediensten en alarmopvolging. Maar ook collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen. In samenwerking met u ontwikkelen we een plan voor een optimaal veiligheids- en beveiligingsbeleid. Dit resulteert in een pakket maatregelen dat insluiping en inbraak in uw bedrijf voorkomt.

Mobiele Surveillance

Steeds vaker zijn industrieterreinen, winkelcentra, benzinestations en woonwijken het doelwit van inbrekers en vandalen. Onze mobiele surveillance bestaat uit gediplomeerde, ervaren beveiligers die met de auto diverse objecten en terreinen controleren. De gemotiveerde surveillanten zullen 24/7 voor u klaar staan en elke alarmopvolging nagaan.

Camera Surveillance

Onmisbaar bij het tegengaan van derving en een enorme steun bij het aansturen van beveiligingspersoneel is onze Camera Surveillance. In onze bemande viewcenter kunnen wij alles registreren, controleren, vastleggen en bewaren. We hebben onze eigen mobiele centrale post. Een wagen met uitschuifbare mast waarmee met een camera een hoogte te bereiken is van 12 meter, om zo het evenemententerrein goed te kunnen overzien. Tevens is deze mobiele (6,5 meter lange) aanhangwagen ook voorzien van een E.H.B.O post, volledig ingericht met alle noodzakelijke materialen en andere hulpmiddelen.

Brandwacht

Rinus Security levert brandwachten voor objecten, ziekenhuizen, verenigingen, evenementen, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties etc. Onze brandwachten hebben een toezichthoudende en controlerende functie. Zij zullen handelen bij kleinschalige branden en waar nodig de hulpdiensten inschakelen.

Verkeersregelaars

De verkeersregelaars van Rinus Security worden ingezet bij evenementen, wegwerkzaamheden of bij calamiteiten die de doorstroom van verkeer belemmeren. Al onze medewerkers hebben een opleiding Verkeersregelaar gevolgd. Iedere opdracht heeft haar eigen specifieke eisen en bijzonderheden. Wij zullen deze met uw goedkeuring beschrijven in een werkinstructie. In overleg met de lokale politie zullen wij deze meegeven aan onze verkeersregelaars.

Verhuur

Heeft u een evenement waarbij u geen gebruik maakt van de beveiligingsdiensten maar zou u wel portofoons willen gebruiken? Dat kan! Wij verhuren portofoons met bijgeleverde oortjes en instructies.

Ook hebben wij quads tot onze beschikking die wij verhuren met een beveiliger. De quads zijn uitgerust met onder andere een AED, EHBO koffer, brandblusser en nog veel meer om de veiligheid in en om het evenement goed te laten verlopen.

Onze specialisatie beroepsmatig risico verminderen

Gastvrije beveiliging Persoonlijke service

Preventie Op voorhand de veiligheid waarborgen